Skip to main content

BILLETTER TIL ABU DHABIS GRAND PRIX

KØB DINE BILLETTER TIL FORMEL 1 PÅ YAS MARINA CIRCUIT

Motorsportsrejser.dk tilbyder en bred vifte af entrebilletter til Formel 1 Abu Dhabis Grand Prix på Yas Marina Circuit. Ønsker du at tilføje noget ekstra til din Formel 1 rejse, kan du kaste et blik på F1 Experience, hvor du kan finde ekstra luksus i form af hospitality lounges og meget mere. Du kan finde almindelige entrebilletter, tribunebilletter og pakker med hotel hos os, og du handler trygt og sikkert online. Dine billetter sendes direkte til din indbakke.

OM ABU DHABIS GRAND PRIX

Abu Dhabis Grand Prix køres på Yas Marina Circuit, og dette var den flotteste, mest moderne og dyreste bane, da Abu Dhabi kom på Formel 1 programmet i 2009. Dette gælder stadig den dag i dag.
Det er et af de få Grand Prixer der køres om aftenen og løbet udgør en spektakulær afslutning på Formel 1 sæsonen, med hundredevis af lamper, der oplyser banen i ørkenmørket.
Løbet er specielt, også for kørerne, der må arbejde hårdt under de skiftende forhold, som dannes når solen går ned, og det stiller store krav til kørernes fysik og udholdenhed, såvel som mekanikerne, der skal finde det bedst mulige set-up til bilen.
Banen har en længde på 5,542 km og under Abu Dhabis Grand Prix køres der 55 omgange gennem de 21 sving.

HVILKEN BILLET SKAL JEG VÆLGE?

Du kan vælge mellem kun at købe en entrebillet til Abu Dhabis Grand Prix, eller du kan købe en entrebillet sammen med overnatning.
Herefter har du mulighed for at vælge tilvalg, f.eks. tribunepladser eller F1 Experience

Under hver tilgængelig F1-billet kan du let se en beskrivelse af billetten og hvad der er inkluderet, en arenaskitse og hvordan levering af F1-billetter sker.

Afgange og priser

UdgåendeAfrejsestedLøb / RaceLedige pladserFra pris
7/12Ingen transportFORMEL 1 Abu DhabiMere end 84.300,-Bestil