Skip to main content

BILLETTER TIL BRASILIENS GRAND PRIX

KØB DINE BILLETTER TIL FORMEL 1 PÅ INTERLAGOS 

Motorsportsrejser.dk tilbyder en bred vifte af entrebilletter til Formel 1 Brasiliens Grand Prix på Interlagos. Ønsker du at tilføje noget ekstra til din Formel 1 rejse, kan du kaste et blik på F1 Experience, hvor du kan finde ekstra luksus i form af hospitality lounges og meget mere. Du kan finde almindelige entrebilletter, tribunebilletter og pakker med hotel hos os, og du handler trygt og sikkert online. Dine billetter sendes direkte til din indbakke.

OM BRASILIENS GRAND PRIX

Brasiliens Grand Prix afholdes på en af de hårdeste baner at køre på, pga. det ujævne underlag med både huller og bump. Banen hedder officielt Autodromo José Carlos Pace, men kaldes sjældent andet end Interlagos. Den høje fugtighed i Brasilien, kombineret med den fysisk hårde bane, betyder at kørernes komfort i bilen er på et meget lavt niveau. Da banen blev anlagt lå den et godt stykke udenfor Sao Paulo, men med tiden har byen efterhånden helt omsluttet banen. Opsætningen af bilerne til Brasiliens Grand Prix er kompleks, da banen ligger højt i forhold til havets overflade, hvilket betyder at bilerne mister ca. 10% downforce i forhold til løb på lavere liggende baner.
Banen har en af de længste pitlanes på Formel 1 kalenderen og kørerne kommer ud af pitlane helt omme på baglangsiden. Banen er 4,309 km lang, har 15 sving og 2 DRS-zoner.

HVILKEN BILLET SKAL JEG VÆLGE?

Du kan vælge mellem kun at købe en entrebillet til Brasiliens Grand Prix, eller du kan købe en entrebillet sammen med overnatning.
Herefter har du mulighed for at vælge tilvalg, f.eks. tribunepladser eller F1 Experience

Under hver tilgængelig F1-billet kan du let se en beskrivelse af billetten og hvad der er inkluderet, en arenaskitse og hvordan levering af F1-billetter sker.