Skip to main content

BILLETTER TIL JAPANS GRAND PRIX

KØB DINE BILLETTER TIL FORMEL 1 PÅ SUZUKA

Motorsportsrejser.dk tilbyder en bred vifte af entrebilletter til Formel 1 Japans Grand Prix på Suzuka. Ønsker du at tilføje noget ekstra til din Formel 1 rejse, kan du kaste et blik på F1 Experience, hvor du kan finde ekstra luksus i form af hospitality lounges og meget mere. Du kan finde almindelige entrebilletter, tribunebilletter og pakker med hotel hos os, og du handler trygt og sikkert online. Dine billetter sendes direkte til din indbakke.

OM JAPANS GRAND PRIX

Japans Grand Prix afholdes på Suzuka, men der ligger 2 baner i Japan, der kæmper om at afholde Japans Grand Prix, Fuji og Suzuka. Det er dog Suzuka, der er rendt med grand Prixet flest gange. Suzuka er en af de mest spændende og farlige baner i Formel 1 kalenderen, da banen presser både biler og kørerer til det yderste. Et af de mest udfordrende sving i sæsonen finder du på Suzuka, nemlig højhastighedskurven 130R. Netop denne kurve har været udgangspunktet for flere voldsomme ulykker.
Suzuka er den eneste bane på kalenderen som krydser sig selv og det er sjældent at top 3 er uændret ved løbets afslutning, fordi der er rigtig gode muligheder for overhalinger på Suzuka.
Banen er 5,807 km lang og Japans Grand Prix køres over 53 omgange. Kørerne skal gennem 18 sving og kun 1 DRS-zone på hver omgang.

HVILKEN BILLET SKAL JEG VÆLGE?

Du kan vælge mellem kun at købe en entrebillet til Japans Grand Prix, eller du kan købe en entrebillet sammen med overnatning.
Herefter har du mulighed for at vælge tilvalg, f.eks. tribunepladser eller F1 Experience

Under hver tilgængelig F1-billet kan du let se en beskrivelse af billetten og hvad der er inkluderet, en arenaskitse og hvordan levering af F1-billetter sker.