Skip to main content

BILLETTER TIL UNGARNS GRAND PRIX

KØB DINE BILLETTER TIL FORMEL 1 PÅ HUNGARORING

Motorsportsrejser.dk tilbyder en bred vifte af entrebilletter til Formel 1 Ungarns Grand Prix på Hungaroring. Ønsker du at tilføje noget ekstra til din Formel 1 rejse, kan du kaste et blik på F1 Experience, hvor du kan finde ekstra luksus i form af hospitality lounges og meget mere. Du kan finde almindelige entrebilletter, tribunebilletter og pakker med hotel hos os, og du handler trygt og sikkert online. Dine billetter sendes direkte til din indbakke.

OM UNGARNS GRAND PRIX

Ungarns Grand Prix kom på Formel 1 kalenderen i 1986. Banen var helt nyanlagt efter tankerne om et gadeløb gennem Budapests gader blev skrinlagt. Hungaroring, som banen blev navngivet, er en af de langsomste og korteste baner på programmet, men tiltrækker trods dette rigtig mange motorsportsfans. Dette kan skyldes at banen er placeret i en form for gryde, som betyder at tribunerne giver et særligt godt udsyn over banen.
Der er begrænsede muligheder for overhaling på banen, men den bedste mulighed er ved nedbremsning til første sving, men er køreren lidt mere modig, kan der også forsøges overhaling i chikanen på toppen af banen.
Hungaroring er 4,381 km lang og der køres 69 omgange under Grand Prixet, hvorunder 14 sving skal passeres.
Ståpladser giver godt udsyn og mulighed for at bevæge sig rundt, tribuneanbefaling er Tribune Gold 4 eller bronze 1.

HVILKEN BILLET SKAL JEG VÆLGE?

Du kan vælge mellem kun at købe en entrebillet til Ungarns Grand Prix, eller du kan købe en entrebillet sammen med overnatning.
Herefter har du mulighed for at vælge tilvalg, f.eks. tribunepladser eller F1 Experience

Under hver tilgængelig F1-billet kan du let se en beskrivelse af billetten og hvad der er inkluderet, en arenaskitse og hvordan levering af F1-billetter sker.

Afgange og priser

UdgåendeAfrejsestedLøb / RaceLedige pladserFra pris
19/7Ingen transportFORMEL 1 UNGARNMere end 81.100,-Bestil