Skip to main content

BILLETTER TIL MOTOGP TYSKLANDS GRAND PRIX

KØB DINE BILLETTER TIL MOTOGP PÅ RED BULL RING

Motorsportsrejser.dk tilbyder en bred vifte af entrebilletter til MotoGP Østrigs Grand Prix på Red Bull Ring/Spielberg. Ønsker du at tilføje noget ekstra til din MotoGP rejse, kan du finde både almindelige entrebilletter, tribunebilletter og pakker med hotel hos os, og du handler trygt og sikkert online. Dine billetter sendes direkte til din indbakke.

OM MOTOGP ØSTRIGS GRAND PRIX

MotoGP Østrigs Grand prix køres på Spielberg, også kaldet for Red Bull Ring, ligesom mange andre motorsportsgrene i Østrig. Det skrånende terræn og den naturlige arena er varemærket for Red Bull Ring. Vartegnet for banener det 18 meter høje "Bull of Spielberg" i midten og den voestalpine fløj, der tilbyder et spektakulært arkitektonisk højdepunkt. Med en længde på 4.318 km har banen 10 sving og en højdeforskel på 65 meter. I sæsonen 2016 var Red Bull Ring vært for sit første MotoGP™-løb, da verdensmesterskabet vendte tilbage til Østrig for første gang siden 1997.
MotoGP kører 28 omgange, Moto2 kører 25 omgange, Moto3 kører 23 omgange og MotoE kører 7 omgange.

HVILKEN MOTOGP BILLET SKAL JEG VÆLGE?

Du kan vælge mellem kun at købe en entrebillet til MotoGP Grand Prixet, eller du kan købe en entrebillet sammen med overnatning.
Herefter har du mulighed for at vælge tilvalg, f.eks. tribunepladser.

Under hver tilgængelig MotoGP billet kan du let se en beskrivelse af billetten og hvad der er inkluderet, en arenaskitse og hvordan levering af MotoGP billetter sker.

Afgange og priser

UdgåendeAfrejsestedLøb / RaceLedige pladserFra pris
5/7Ingen transportMotoGP. Tysklands Grand PrixMere end 81.095,-Bestil