Skip to main content

BILLETTER TIL SINGAPORES GRAND PRIX

KØB DINE BILLETTER TIL FORMEL 1 PÅ MARINA BAY

Motorsportsrejser.dk tilbyder en bred vifte af entrebilletter til Formel 1 Singapores Grand Prix på Marina Bay. Ønsker du at tilføje noget ekstra til din Formel 1 rejse, kan du kaste et blik på F1 Experience, hvor du kan finde ekstra luksus i form af hospitality lounges og meget mere. Du kan finde almindelige entrebilletter, tribunebilletter og pakker med hotel hos os, og du handler trygt og sikkert online. Dine billetter sendes direkte til din indbakke.

OM SINGAPORES GRAND PRIX

Singapores Grand Prix, i Formel 1 serien, blev kørt i 2008 og på daværende tidspunkt var Marina Bay den første bane, der afholdt et aftenløb. Marina Bay er en gadebane, der på mange måder minder om Monaco, men der er dog en stor forskel i længden af banen, da Marina Bay i Singapore er på 5,065 km lang, i modsætning til Monacos 3,337 km. Singapores Grand Prix på Marina Bay byder dog på nogle flere langsider, hvilket teoretisk burde gøre banen lettere at køre end Monaco, men i praksis er det noget helt andet. Marina Bays langsider ender nemlig ofte ud i en hård nedbremsning til et 90 graders sving, der snævrer banen ind og begrænser pladsen gevaldigt.
Singapores Grand Prix er normalvis et af de mere dramatiske og stemningsfyldte løb på kalenderen, og med sine 24 sving og 3 DRS-zoner er der virkelig lagt op til et spændende løb.

HVILKEN BILLET SKAL JEG VÆLGE?

Du kan vælge mellem kun at købe en entrebillet til Singapores Grand Prix, eller du kan købe en entrebillet sammen med overnatning.
Herefter har du mulighed for at vælge tilvalg, f.eks. tribunepladser eller F1 Experience

Under hver tilgængelig F1-billet kan du let se en beskrivelse af billetten og hvad der er inkluderet, en arenaskitse og hvordan levering af F1-billetter sker.

Afgange og priser

UdgåendeAfrejsestedLøb / RaceLedige pladserFra pris
20/9Ingen transportFORMEL 1 SINGAPOREMere end 82.500,-Bestil