Skip to main content

BILLETTER TIL MIAMIS GRAND PRIX

KØB DINE BILLETTER TIL FORMEL 1 PÅ MIAMI INT. AUTODROME

Motorsportsrejser.dk tilbyder en bred vifte af entrebilletter til Formel 1 Miamis Grand Prix på Miami Int. Autodrome. Ønsker du at tilføje noget ekstra til din Formel 1 rejse, kan du kaste et blik på F1 Experience, hvor du kan finde ekstra luksus i form af hospitality lounges og meget mere. Du kan finde almindelige entrebilletter, tribunebilletter og pakker med hotel hos os, og du handler trygt og sikkert online. Dine billetter sendes direkte til din indbakke.

OM MIAMIS GRAND PRIX

Miamis Grand Prix blev kørt første gang i 2022 på en midlertidig bane, som dog er designet til at have en mere permanent følelse for kørerne. Banen er en gadebane og kom på kalenderen i 2022 da FIA manglede F! destinationer under Covid pandemien. Nu har banen stor succes, til dels på grund af de store hastighedsvariationer i de forskellige sving og en stor elevationsforskel på banen. Banen har en ujævn overfalde og det giver både kørerer og mekanikere kamp til stregen, når bilen udsættes for de ydre påvirkninger, som banen byder på.
Miami Int. Autodrome sender bilerne rundt mod uret, hvilket betyder at kørerne, der er vant til at køre med uret, kan blive hurtigere trætte i nakken, da den primære belastning nu kommer i den anden side af nakken.
Banen har 19 sving og er 5,412 km. lang, og der er godt med langsider, hvor farten kan komme op i den helt høje ende, dertil er der 3 DRS-zoner, så der er mulighed for rigtig mange overhalinger på de 57 omgange.

HVILKEN BILLET SKAL JEG VÆLGE?

Du kan vælge mellem kun at købe en entrebillet til Miamis Grand Prix, eller du kan købe en entrebillet sammen med overnatning.
Herefter har du mulighed for at vælge tilvalg, f.eks. tribunepladser eller F1 Experience

Under hver tilgængelig F1-billet kan du let se en beskrivelse af billetten og hvad der er inkluderet, en arenaskitse og hvordan levering af F1-billetter sker.