Skip to main content

BILLETTER TIL ØSTRIGS GRAND PRIX

KØB DINE BILLETTER TIL FORMEL 1 PÅ RED BULL RING

Motorsportsrejser.dk tilbyder en bred vifte af entrebilletter til Formel 1 Østrigs Grand Prix på Red Bull Ring. Ønsker du at tilføje noget ekstra til din Formel 1 rejse, kan du kaste et blik på F1 Experience, hvor du kan finde ekstra luksus i form af hospitality lounges og meget mere. Du kan finde almindelige entrebilletter, tribunebilletter og pakker med hotel hos os, og du handler trygt og sikkert online. Dine billetter sendes direkte til din indbakke.

OM ØSTRIGS GRAND PRIX

Østrigs Grand Prix kom tilbage på Formel 1 kalenderen i 2014 efter 10 års pause, her var Red Bull primær drivkraft bag aftalen om at få Østrig tilbage på programmet. Banen ligger tæt på Spielberg og er Red Bulls hjemmebane, hvorfor den er navngivet Red Bull Ring.
Banen ligger smukt placeret i et bjergrigt område, som også giver banen et kuperet layout. Layoutet lægger op til mange spændende overhalinger og for kørerne er det en bane der minder om en gokart bane. Kørerne er vilde med Red Bull Ring, der byder på et hurtigt flow, hårde nedbremsninger og høje krav til kørerens evne til at placere bilen rigtige.
Banen er 4,318 km lang og har 10 sving, som skal gennemkøres 71 gange under Østrigs Grand Prix.
 

HVILKEN BILLET SKAL JEG VÆLGE?

Du kan vælge mellem kun at købe en entrebillet til Østrigs Grand Prix, eller du kan købe en entrebillet sammen med overnatning.
Herefter har du mulighed for at vælge tilvalg, f.eks. tribunepladser eller F1 Experience

Under hver tilgængelig F1-billet kan du let se en beskrivelse af billetten og hvad der er inkluderet, en arenaskitse og hvordan levering af F1-billetter sker.

Afgange og priser

UdgåendeAfrejsestedLøb / RaceLedige pladserFra pris
28/6Ingen transportFORMEL 1 i ØstrigMere end 81.200,-Bestil