Skip to main content

BILLETTER TIL QATARS GRAND PRIX

KØB DINE BILLETTER TIL FORMEL 1 PÅ LUSAIL INT. CIRCUIT

Hos Motorsportsrejser tilbyder vi en stor palette af Formel 1 entrebilletter til løbet i Qatar - herunder også særlige billetter til hospitality-lounges etc - se mere under F1 Experience. Uanset om du vil købe Formel 1 billetter eller pakker med hotel, så har vi gode løsninger. Du handlet trygt og sikkert online, og vi sender dine billetter direkte til din mail.

OM QATARS GRAND PRIX

Qatars Grand Prix blev første gang afholdt i 2021 og Lusail Int. Circuit ligger nord for Doha. Banen blev oprindeligt bygget til Moto-GP, og åbnede i 2004. Alle motorsportsløb afholdes efter mørkets frembrud, også Formel 1.
Banen i Qatar er en ekstremt hurtig bane, med et rigtig godt flow, da de fleste sving er medium eller høj hastighedssving. Start- og mål langsiden er over 1 km lang og giver gode muligheder for overhalinger op mod sving 1.
Banen er 5,419 km lang, har 16 sving og en enkelt DRS-zone. Qatars Grand Prix køres over 57 omgange på denne spændende bane.

HVILKEN BILLET SKAL JEG VÆLGE?

Du kan vælge mellem kun at købe en entrebillet til Qatars Grand Prix, eller du kan købe en entrebillet sammen med overnatning.
Herefter har du mulighed for at vælge tilvalg, f.eks. tribunepladser eller F1 Experience

Under hver tilgængelig F1-billet kan du let se en beskrivelse af billetten og hvad der er inkluderet, en arenaskitse og hvordan levering af F1-billetter sker.

Afgange og priser

UdgåendeAfrejsestedLøb / RaceLedige pladserFra pris
29/11Ingen transportFORMEL 1 QatarMere end 81.400,-Bestil

Information