Skip to main content

BILLETTER TIL ASERBAJDSJANS GRAND PRIX

KØB DINE BILLETTER TIL FORMEL 1 PÅ BAKU CITY CIRCUIT

Motorsportsrejser.dk tilbyder en bred vifte af entrebilletter til Formel 1 Aserbajdsjans Grand Prix på Baku City Circuit. Ønsker du at tilføje noget ekstra til din Formel 1 rejse, kan du kaste et blik på F1 Experience, hvor du kan finde ekstra luksus i form af hospitality lounges og meget mere. Du kan finde almindelige entrebilletter, tribunebilletter og pakker med hotel hos os, og du handler trygt og sikkert online. Dine billetter sendes direkte til din indbakke.

OM ASERBAJDSJANS GRAND PRIX

Aserbajdsjans Grand Prix blev første gang afholdt i 2016 på F1 kalenderens hurtigste gadebane, Baku City Circuit. Baku har hurtigt fået etableret sig som en af de mest spændende og udfordrende baner i sæsonen. Både kørere og fans er vilde med banen, som både har lange lige stræk, samt krævende sving.
Især det lange lige stykke langs promenaden, hvor bilerne når tophastigheder er populært blandt fans.

Banen har 20 sving, er 6003 meter lang og Grand Prixet afholdes over 51 omgange til en samlet distance på 306 km.

HVILKEN BILLET SKAL JEG VÆLGE?

Du kan vælge mellem kun at købe en entrebillet til Aserbajdsjans Grand Prix, eller du kan købe en entrebillet sammen med overnatning.
Herefter har du mulighed for at vælge tilvalg, f.eks. tribunepladser eller F1 Experience

Under hver tilgængelig F1-billet kan du let se en beskrivelse af billetten og hvad der er inkluderet, en arenaskitse og hvordan levering af F1-billetter sker.