Skip to main content

BILLETTER TIL CANADAS GRAND PRIX

KØB DINE BILLETTER TIL FORMEL 1 PÅ CIRCUIT J. VILLENEUVE

Motorsportsrejser.dk tilbyder en bred vifte af entrebilletter til Formel 1 Canadas Grand Prix på Circuit J. Villeneuve. Ønsker du at tilføje noget ekstra til din Formel 1 rejse, kan du kaste et blik på F1 Experience, hvor du kan finde ekstra luksus i form af hospitality lounges og meget mere. Du kan finde almindelige entrebilletter, tribunebilletter og pakker med hotel hos os, og du handler trygt og sikkert online. Dine billetter sendes direkte til din indbakke.

OM CANADAS GRAND PRIX

Canadas Grand Prix afholdes på Circuit J. Villeneuve, som ligger placeret på den kunstige ø île Notre Dame, ved Montreal. Naturen omkring banen betyder at afkørselsarealer nogle steder på banen er ikkeeksisterende. Banen er berygtet for en cementvæg, som kaldes for Wall of Champions, der er placeret få centimeter fra banen lige efter chikanen, der leder ind til start- og mållangsiden.
Banen stiller store krav til accelerations- og bremseevnen i bilen, og det betyder at teamsene ofte skal finde et kompromis mellem at have downforce nok, eller hastighed nok til de hurtige steder på banen.
Banen er 4,361 km lang og byder på 14 sving og 2 DRS-zoner.

HVILKEN BILLET SKAL JEG VÆLGE?

Du kan vælge mellem kun at købe en entrebillet til Canadas Grand Prix, eller du kan købe en entrebillet sammen med overnatning.
Herefter har du mulighed for at vælge tilvalg, f.eks. tribunepladser eller F1 Experience

Under hver tilgængelig F1-billet kan du let se en beskrivelse af billetten og hvad der er inkluderet, en arenaskitse og hvordan levering af F1-billetter sker.