Skip to main content

BILLETTER TIL MONACOS GRAND PRIX

KØB DINE BILLETTER TIL FORMEL 1 PÅ MONACO

Motorsportsrejser.dk tilbyder en bred vifte af entrebilletter til Formel 1 Monacos Grand Prix på Circuit de Monaco. Ønsker du at tilføje noget ekstra til din Formel 1 rejse, kan du kaste et blik på F1 Experience, hvor du kan finde ekstra luksus i form af hospitality lounges og meget mere. Du kan finde almindelige entrebilletter, tribunebilletter og pakker med hotel hos os, og du handler trygt og sikkert online. Dine billetter sendes direkte til din indbakke.

OM MONACOS GRAND PRIX

Monacos Grand Prix er et af de løb, som mange kørere drømmer om at vinde. Circuit de Monaco stiller store krav til kørernes præcission, tekniske ekspertise og udholdenhed. Denne bybane giver ikke plads til fejl og der er store konsekvenser, når en kører mister koncentrationen, bare i et splitsekund. Der køres med maksimal downforce og bremserne er på meget hårdt arbejde.
Monaco er ikke en bane der lægger op til overhalinger, men selvom der ikke er meget plads, forsøger modige eller desperate kørere ofte at komme foran på bestemte steder på banen.
Stemning, glamour og eksklusivitet er noget af det der trækker mange fans til Monte Carlo til Monacos Grand Prix.
Banen er 3,340 km lang og byder på 21 sving, som passeres 77 gange under Monacos Grand Prix.

HVILKEN BILLET SKAL JEG VÆLGE?

Du kan vælge mellem kun at købe en entrebillet til Monacos Grand Prix, eller du kan købe en entrebillet sammen med overnatning.
Herefter har du mulighed for at vælge tilvalg, f.eks. tribunepladser eller F1 Experience

Under hver tilgængelig F1-billet kan du let se en beskrivelse af billetten og hvad der er inkluderet, en arenaskitse og hvordan levering af F1-billetter sker.