Skip to main content

BILLETTER TIL BELGIENS GRAND PRIX

KØB DINE BILLETTER TIL FORMEL 1 PÅ SPA

Hos Motorsportsrejser tilbyder vi en stor palette af Formel entrebilletter til løbet i Belgien - herunder også særlige billetter til hospitality-lounges etc - se mere under F1 Experience. Uanset om du vil købe Formel 1 billetter eller pakker med hotel, så har vi gode løsninger. Du handlet trygt og sikkert online, og vi sender dine billetter direkte til din mail.

OM BELGIENS GRAND PRIX

Belgiens Grand Prix på Spa-Francorchamps er et af de flotteste Formel 1 grand prixer på kalenderen. Ikke alene er området og terrænet helt utroligt smukt, banen er også en klassisk bane, som er både hurtig, teknisk og udfordrende for kørerene. Spa-Francorchamps er traditionelt en form for hjemmebane, for os danskere, hvilket kan hænge sammen med at der ikke er så langt fra Danmark til Ardenner-bjergene i Belgien. 
Banen blev brugt til et Formel 1 grand prix første gang i 1950, banens længde udgør 7004 m, har 19 sving, og der køres 44 omgange til en samlet distance på 308,052 km.

HVILKEN BILLET SKAL JEG VÆLGE?

Du kan vælge mellem kun at købe en entrebillet til Belgiens Grand Prix, eller du kan købe en entrebillet sammen med overnatning.
Herefter har du mulighed for at vælge tilvalg, f.eks. tribunepladser eller F1 Experience

Under hver tilgængelig F1-billet kan du let se en beskrivelse af billetten og hvad der er inkluderet, en arenaskitse og hvordan levering af F1-billetter sker.

Afgange og priser

UdgåendeAfrejsestedLøb / RaceLedige pladserFra pris
26/7Ingen transportFORMEL 1 BelgienMere end 81.990,-Bestil

Information