Skip to main content

BILLETTER TIL KINAS GRAND PRIX

KØB DINE BILLETTER TIL FORMEL 1 PÅ SHANGHAI INT. CIRCUIT

Motorsportsrejser.dk tilbyder en bred vifte af entrebilletter til Formel 1 Kinas Grand Prix på Shanghai Int. Circuit. Ønsker du at tilføje noget ekstra til din Formel 1 rejse, kan du kaste et blik på F1 Experience, hvor du kan finde ekstra luksus i form af hospitality lounges og meget mere. Du kan finde almindelige entrebilletter, tribunebilletter og pakker med hotel hos os, og du handler trygt og sikkert online. Dine billetter sendes direkte til din indbakke.

OM KINAS GRAND PRIX

Kinas Grand Prix blev afholdt første gang i 2004 på Shanghai Int. Circuit. Siden da har Formel 1 været afholdt på banen, dog med undtagelse af løbene i 2020, 2021, 2022 og 2023, som har været aflyst på grund af Covid19. I 2024 er løbet tilbage på kalenderen, så motorsportsfans og kørere kan se frem til igen at besøge Shanghai. Banen ligger lidt udenfor Shanghai, som er en by med ca. 10 mil. indbyggere. Banen er er bygget på pæle, da den er anlagt i et sumpområde, og det er en bane med mange lige stræk, og hårde nedbremsninger, hvilket stiller store krav til både kørerer og biler. Banens udformning giver også gode muligheder for overhalinger og nedbremsningsdueller, og i sær sving 1, 2, og 3, samt 11, 12 og 13 er lange og med en stor radius, så kørerne næsten ledes ind i en spiral.
Banen er 5,451 km lang og der køres 56 omgange under Kinas Grand Prix. Kørerne skal på hver omgang gennem 16 sving og 2 DRS-zoner.

HVILKEN BILLET SKAL JEG VÆLGE?

Du kan vælge mellem kun at købe en entrebillet til Kinas Grand Prix, eller du kan købe en entrebillet sammen med overnatning.
Herefter har du mulighed for at vælge tilvalg, f.eks. tribunepladser eller F1 Experience

Under hver tilgængelig F1-billet kan du let se en beskrivelse af billetten og hvad der er inkluderet, en arenaskitse og hvordan levering af F1-billetter sker.