Skip to main content

BILLETTER TIL SAUDI ARABIENS GRAND PRIX

KØB DINE BILLETTER TIL FORMEL 1 PÅ JEDDAH CORNICHE CIRCUIT

Motorsportsrejser.dk tilbyder en bred vifte af entrebilletter til Formel 1 Saudi Arabiens Grand Prix på Jeddah Corniche Circuit. Ønsker du at tilføje noget ekstra til din Formel 1 rejse, kan du kaste et blik på F1 Experience, hvor du kan finde ekstra luksus i form af hospitality lounges og meget mere. Du kan finde almindelige entrebilletter, tribunebilletter og pakker med hotel hos os, og du handler trygt og sikkert online. Dine billetter sendes direkte til din indbakke.

OM SAUDI ARABIENS GRAND PRIX

Saudi Arabiens Grand Prix blev afholdt første gang i 2021, på en helt nyanlagt bane, Jeddah Corniche Circuit. Banen blev anlagt med det ene formål at skabe en racerbane, som kunne udfordre kørerne, med hurtige snævre sving, masser af G-kræfter og uden de klassiske 90 graders sving. Med andre ord; en moderne bane, med høj hastighed og tekniske specialiteter. Løbet afholdes om aftenen og banen er badet i lys fra flere hundreder af lamper, som skaber et smukt scenarie for de 20 kører og mange fans.
Jeddah er en af de absolut hurtigste baner på F1 kalenderen og er kun overgået af Monza. Banen er 6,174 km. lang og der køres 50 omgange under Saudi Arabiens Grand Prix. Kørerne passerer 27 sving og 3 DRS-zoner på hver omgang.

HVILKEN BILLET SKAL JEG VÆLGE?

Du kan vælge mellem kun at købe en entrebillet til Saudi Arabiens Grand Prix, eller du kan købe en entrebillet sammen med overnatning.
Herefter har du mulighed for at vælge tilvalg, f.eks. tribunepladser eller F1 Experience

Under hver tilgængelig F1-billet kan du let se en beskrivelse af billetten og hvad der er inkluderet, en arenaskitse og hvordan levering af F1-billetter sker.