Skip to main content

BILLETTER TIL USAS GRAND PRIX

KØB DINE BILLETTER TIL FORMEL 1 PÅ CIRCUIT OF THE AMERICAS

Motorsportsrejser.dk tilbyder en bred vifte af entrebilletter til Formel 1 USAs Grand Prix på Circuit of The Americas. Ønsker du at tilføje noget ekstra til din Formel 1 rejse, kan du kaste et blik på F1 Experience, hvor du kan finde ekstra luksus i form af hospitality lounges og meget mere. Du kan finde almindelige entrebilletter, tribunebilletter og pakker med hotel hos os, og du handler trygt og sikkert online. Dine billetter sendes direkte til din indbakke.

OM USAS GRAND PRIX

USAs Grand Prix har været afholdt på flere forskellige baner før i tiden, men har nu fundet en permanent base på Circuit of The Americas, der er placeret lige udenfor Austin i Texas. Banen er anlagt i et særdeles kuperet terræn. Faktisk er der 41 meter mellem højeste og laveste punkt på banen og den største stigning finder du på banens start/mål langside, hvor det går stejlt op mod sving 1, som mod udgangen af svinget falder igen. Dette er et udfordrende sted for kørerne, fordi det er særdeles vigtigt at få placeret bilen rigtigt, og med den rigtige fart, for at bevare vejgrebet og få en ordentlig indgang til sving 2. Sving 2 er også starten på en række hurtige sving, der stiller høje krav til kørernes koncentration.
Banens længde på 5,513 km indeholder 20 sving og to korte DRS-zoner, men giver samtidig gode muligheder for både overhalinger, nedbremsningsdueller og dramatik.

HVILKEN BILLET SKAL JEG VÆLGE?

Du kan vælge mellem kun at købe en entrebillet til USAs Grand Prix, eller du kan købe en entrebillet sammen med overnatning.
Herefter har du mulighed for at vælge tilvalg, f.eks. tribunepladser eller F1 Experience

Under hver tilgængelig F1-billet kan du let se en beskrivelse af billetten og hvad der er inkluderet, en arenaskitse og hvordan levering af F1-billetter sker.