Skip to main content

BILLETTER TIL LAS VEGAS GRAND PRIX

KØB DINE BILLETTER TIL FORMEL 1 PÅ LAS VEGAS STRIP CIRCUIT

Hos Motorsportsrejser tilbyder vi en stor palette af Formel entrebilletter til løbet i Las Vegas - herunder også særlige billetter til hospitality-lounges etc - se mere under F1 Experience. Uanset om du vil købe Formel 1 billetter eller pakker med hotel, så har vi gode løsninger. Du handlet trygt og sikkert online, og vi sender dine billetter direkte til din mail.

OM LAS VEGAS GRAND PRIX

Las Vegas Grand Prix køres for første gang i 2023, og banen er ny for alle, både kørerer og fans. Las Vegas Strip Circuit ligger i hjertet af Las Vegas og der er meget store forventninger til banen fra både teams, presse og fans. Banen er 6,12 km lang og har 14 sving, den smyger sig forbi mange ikoniske steder og seværdigheder i Las Vegas, herunder den berygtede The Strip.
Man forventer at hastigheden kommer til at matche hastigheden på Monza.

HVILKEN BILLET SKAL JEG VÆLGE?

Du kan vælge mellem kun at købe en entrebillet til Las Vegas Grand Prix, eller du kan købe en entrebillet sammen med overnatning.
Herefter har du mulighed for at vælge tilvalg, f.eks. tribunepladser eller F1 Experience

Under hver tilgængelig F1-billet kan du let se en beskrivelse af billetten og hvad der er inkluderet, en arenaskitse og hvordan levering af F1-billetter sker.