Skip to main content

BILLETTER TIL HOLLANDS GRAND PRIX

KØB DINE BILLETTER TIL FORMEL 1 PÅ ZAANDVOORT

Hos Motorsportsrejser tilbyder vi en stor palette af Formel entrebilletter til løbet i Holland - herunder også særlige billetter til hospitality-lounges etc - se mere under F1 Experience. Uanset om du vil købe Formel 1 billetter eller pakker med hotel, så har vi gode løsninger. Du handlet trygt og sikkert online, og vi sender dine billetter direkte til din mail.

OM HOLLANDS GRAND PRIX

Hollands Grand Prix afholdes på Zandvoort circuit. En bane som efter 36 års fravær kom tilbage på Formel 1 kalenderen i 2021. Banen er en klassiskbane med højfartskurver og hårnålesving, som lægger op til overhalinger.
Zandvoort er især populær hos nordiske fans og er kendt som Max Verstappens hjemmebane, hvor Orange Army trækker fulde huse.
Banen ligger kun 31 km fra Amsterdam og lige ud til kysten, og beliggenheden kan af og til gøre forholdene ekstra uforudsigelige for kørerne, som dog er glade for netop denne bane.
Banen har en længde på 4,307 km. og der køres 72 omgange igennem 14 sving.

HVILKEN BILLET SKAL JEG VÆLGE?

Du kan vælge mellem kun at købe en entrebillet til Hollands Grand Prix, eller du kan købe en entrebillet sammen med overnatning.
Herefter har du mulighed for at vælge tilvalg, f.eks. tribunepladser eller F1 Experience

Under hver tilgængelig F1-billet kan du let se en beskrivelse af billetten og hvad der er inkluderet, en arenaskitse og hvordan levering af F1-billetter sker.

Afgange og priser

UdgåendeAfrejsestedLøb / RaceLedige pladserFra pris
23/8Ingen transportFORMEL 1 HOLLANDMere end 83.100,-Bestil

Information