Skip to main content

BILLETTER TIL AUSTRALIENS GRAND PRIX

KØB DINE BILLETTER TIL FORMEL 1 PÅ ALBERT PARK CIRCUIT

Motorsportsrejser.dk tilbyder en bred vifte af entrebilletter til Formel 1 Australiens Grand Prix på Albert Park Circuit. Ønsker du at tilføje noget ekstra til din Formel 1 rejse, kan du kaste et blik på F1 Experience, hvor du kan finde ekstra luksus i form af hospitality lounges og meget mere. Du kan finde almindelige entrebilletter, tribunebilletter og pakker med hotel hos os, og du handler trygt og sikkert online. Dine billetter sendes direkte til din indbakke.

OM AUSTRALIENS GRAND PRIX

Australiens Grand Prix afholdes på Albert Park Circuit i Melbourne. Her har det været afholdt siden 1996, hvor det blev flyttet fra Adelaide. Banen er anlagt i Melbournes smukke park, Albert Park, og inkluderer også lukkede offentlige veje. Formel 1 weekenderne i Australien er kendetegnet ved en hyggelig og stemningsfuld atmosfære, hvor australierne fester igennem.
Albert Park ligger få kilometer fra centrum af Melbourne og det er derfor nemt at nyde byens faciliteter, når der ikke lige er ræs på banen. Australiens Grand Prix på Albert Park Circuit er reelt en gadebane, men der er masser af hurtige sving og passager med rigtig gode overhalingsmuligheder. Særligt S-svinget efter start7mål langsiden er et næsten sikkert bud på dramatik, især på første omgang.
Banen er 5,303 km lang og Australiens Grand Prix køres over 58 omgange. Der er 16 sving og 3 DRS-zoner, som danner grundlaget for et spændende løb med masser af action.

HVILKEN BILLET SKAL JEG VÆLGE?

Du kan vælge mellem kun at købe en entrebillet til Australiens Grand Prix, eller du kan købe en entrebillet sammen med overnatning.
Herefter har du mulighed for at vælge tilvalg, f.eks. tribunepladser eller F1 Experience

Under hver tilgængelig F1-billet kan du let se en beskrivelse af billetten og hvad der er inkluderet, en arenaskitse og hvordan levering af F1-billetter sker.