Skip to main content

BILLETTER TIL BAHRAINS GRAND PRIX

KØB DINE BILLETTER TIL FORMEL 1 PÅ BAHRAIN INT. CIRCUIT

Motorsportsrejser.dk tilbyder en bred vifte af entrebilletter til Formel 1 Bahrains Grand Prix. Ønsker du at tilføje noget ekstra til din Formel 1 rejse, kan du kaste et blik på F1 Experience, hvor du kan finde ekstra luksus i form af hospitality lounges og meget mere. Du kan finde almindelige entrebilletter, tribunebilletter og pakker med hotel hos os, og du handler trygt og sikkert online. Dine billetter sendes direkte til din indbakke.

OM BAHRAINS GRAND PRIX

Bahrains Grand Prix kom på Formel 1 kalenderen i 2004 og var det første løb der blev kørt i Mellemøsten. Løbet starter når solen er ved at gå ned og slutter i mørket, hvor banen er oplyst af hundredevis af lamper. Banen er designet med tilskuerne i tankerne, og har mere end 50.000 tribunepladser med en fantastisk udsigt over banen. Alle tribuneområder er overdækket og banen byder på gode overhalingsmuligheder under nedbremsning fra de tre langsider.
Bahrain Int. Circuit er en top moderne bane, som giver køererne godt med udfordringer, både med teknik og sand, der blæser ind på banen fra ørkenen. Banen er 5,412 km lang og har 15 sving, samt 3 DRS-zoner.

HVILKEN BILLET SKAL JEG VÆLGE?

Du kan vælge mellem kun at købe en entrebillet til Bahrains Grand Prix, eller du kan købe en entrebillet sammen med overnatning.
Herefter har du mulighed for at vælge tilvalg, f.eks. tribunepladser eller F1 Experience

Under hver tilgængelig F1-billet kan du let se en beskrivelse af billetten og hvad der er inkluderet, en arenaskitse og hvordan levering af F1-billetter sker.