Skip to main content

BILLETTER TIL ITALIENS GRAND PRIX

KØB DINE BILLETTER TIL FORMEL 1 PÅ MONZA

Motorsportsrejser.dk tilbyder en bred vifte af entrebilletter til Formel 1 Italiens Grand Prix på Monza. Ønsker du at tilføje noget ekstra til din Formel 1 rejse, kan du kaste et blik på F1 Experience, hvor du kan finde ekstra luksus i form af hospitality lounges og meget mere. Du kan finde almindelige entrebilletter, tribunebilletter og pakker med hotel hos os, og du handler trygt og sikkert online. Dine billetter sendes direkte til din indbakke.

OM ITALIENS GRAND PRIX

Italiens Grand Prix afholdes på Ferraris hjemmebane, Monza. Autodromo Nazionale di Monza ligger naturskønt udenfor Milano, og er kendt for en intens og euforisk stemning.
Monza er for mange den absolutte favorit blandt de forskellige baner på kalenderen. Banen kombinerer fart og høj hastighed, og stiller store krav til kørernes evner. Monza er den bane der har lagt asfalt til flere Formel 1 løb end nogen anden bane, og den byder på nogle unikke nedbremsningsdueller og overhalinger.
Banen er 5,793 km lang og der køres 53 omgange under Grand Prixet, banen har 5 langsider, 3 chikaner og 2 svingkombinationer.

HVILKEN BILLET SKAL JEG VÆLGE?

Du kan vælge mellem kun at købe en entrebillet til Italiens Grand Prix, eller du kan købe en entrebillet sammen med overnatning.
Herefter har du mulighed for at vælge tilvalg, f.eks. tribunepladser eller F1 Experience

Under hver tilgængelig F1-billet kan du let se en beskrivelse af billetten og hvad der er inkluderet, en arenaskitse og hvordan levering af F1-billetter sker.