Skip to main content

BILLETTER TIL MEXICOS GRAND PRIX

KØB DINE BILLETTER TIL FORMEL 1 PÅ AUTODROMO H. RODRIGUES

Motorsportsrejser.dk tilbyder en bred vifte af entrebilletter til Formel 1 Mexicos Grand Prix på Autodromo H. Rodrigues. Ønsker du at tilføje noget ekstra til din Formel 1 rejse, kan du kaste et blik på F1 Experience, hvor du kan finde ekstra luksus i form af hospitality lounges og meget mere. Du kan finde almindelige entrebilletter, tribunebilletter og pakker med hotel hos os, og du handler trygt og sikkert online. Dine billetter sendes direkte til din indbakke.

OM MEXICOS GRAND PRIX

I 1986 vendte Mexicos Grand Prix tilbage på Formel 1 kalenderen, efter 14 års fravær, og det blev kørt frem til 1993, hvor der igen var en pause frem til 2015, hvor løbet vendte tilbage igen. Autodromo H. Rodrigues som lægger asfalt til Mexicos Grand Prix, ligger i Mexico City. Banens lokation ligger ca. 2 km over havets overflade, hvilket giver en fantastisk udsigt fra banen, og samtidig lidt tyndere luft, hvilket stiller kørerenes kondition på prøve. Banen er berygtet for sit ultrahurtige højresving mod Start/mål langsiden en favorit for både kørere og fans.
Den længst langside er hele 1,2 km lang og her kan tophastigheden nærme sig 320 km/t og med banens samlede længde på 4,304 km og 17 sving er der lagt op til et ræs med masser af fart, spænding og god mexicansk stemning.

HVILKEN BILLET SKAL JEG VÆLGE?

Du kan vælge mellem kun at købe en entrebillet til Mexicos Grand Prix, eller du kan købe en entrebillet sammen med overnatning.
Herefter har du mulighed for at vælge tilvalg, f.eks. tribunepladser eller F1 Experience

Under hver tilgængelig F1-billet kan du let se en beskrivelse af billetten og hvad der er inkluderet, en arenaskitse og hvordan levering af F1-billetter sker.