Skip to main content

BILLETTER TIL ENGLANDS GRAND PRIX

KØB DINE BILLETTER TIL FORMEL 1 PÅ SILVERSTONE

Motorsportsrejser.dk tilbyder en bred vifte af entrebilletter til Formel 1 Englands Grand Prix på Silverstone. Ønsker du at tilføje noget ekstra til din Formel 1 rejse, kan du kaste et blik på F1 Experience, hvor du kan finde ekstra luksus i form af hospitality lounges og meget mere. Du kan finde almindelige entrebilletter, tribunebilletter og pakker med hotel hos os, og du handler trygt og sikkert online. Dine billetter sendes direkte til din indbakke.

OM ENGLANDS GRAND PRIX

Englands Grand Prix afholdes på den legendariske Silverstone bane, som er en af kalenderens hurtigste baner. Silverstone er en tidligere flyvebase for RAF og efter 2. verdenskrig blev denne renoveret og ombygget til racerbane. 
Silverstone er legendarisk på grund af sine hurtige svingkombinationer og især Maggotts, Backetts og Abbey er en svingkombination, som giver kørerne en fornemmelse af at flyve et fly, hastigheden, g-påvirkningen og svingene minder om det at flyve et jagerfly.

Banen er 5,891 km. lang, har 18 sving og 2 DRS zoner, og banens udformning gør det til en tilskuerfavorit i den europæiske del af sæsonen, så billetterne bliver ofte udsolgt på meget kort tid.

HVILKEN BILLET SKAL JEG VÆLGE?

Du kan vælge mellem kun at købe en entrebillet til Englands Grand Prix, eller du kan købe en entrebillet sammen med overnatning.
Herefter har du mulighed for at vælge tilvalg, f.eks. tribunepladser eller F1 Experience

Under hver tilgængelig F1-billet kan du let se en beskrivelse af billetten og hvad der er inkluderet, en arenaskitse og hvordan levering af F1-billetter sker.