Skip to main content

BILLETTER TIL SPANIENS GRAND PRIX

KØB DINE BILLETTER TIL FORMEL 1 PÅ CIRCUIT DE CATALUNYA

Motorsportsrejser.dk tilbyder en bred vifte af entrebilletter til Formel 1 Spaniens Grand Prix på Circuit de Catalunya. Ønsker du at tilføje noget ekstra til din Formel 1 rejse, kan du kaste et blik på F1 Experience, hvor du kan finde ekstra luksus i form af hospitality lounges og meget mere. Du kan finde almindelige entrebilletter, tribunebilletter og pakker med hotel hos os, og du handler trygt og sikkert online. Dine billetter sendes direkte til din indbakke.

OM SPANIENS GRAND PRIX

Spaniens Grand Prix afholdes på Circuit de Catalunya, som i dag er en af de mest velfungerende Formel 1 baner. Banen nær Barcelona har været brugt siden 1991 og bruges i stor stil af mange Formel 1 teams til primær test inden sæsonstart. Banen byder kørerne på et godt mix af høj- og lavhastighedssving, samtidig med at banen har en ret ujævn overflade som er hård ved bilerne.
For kørerne er banen fysisk krævende, men også mekanikerne må arbejde hårdt for at bilerne kan få det optimale set-up, og holdes kørende gennem hele weekenden.
De bedste muligheder for overhalinger findes i Elf Corner, men helt unikt for banen er at ståpladserne ofte giver de bedste pladser på banen.
Banen er 4,655 km lang, har 16 sving og køres igennem 66 gange under Spaniens Grand Prix.

HVILKEN BILLET SKAL JEG VÆLGE?

Du kan vælge mellem kun at købe en entrebillet til Spaniens Grand Prix, eller du kan købe en entrebillet sammen med overnatning.
Herefter har du mulighed for at vælge tilvalg, f.eks. tribunepladser eller F1 Experience

Under hver tilgængelig F1-billet kan du let se en beskrivelse af billetten og hvad der er inkluderet, en arenaskitse og hvordan levering af F1-billetter sker.

Afgange og priser

UdgåendeAfrejsestedLøb / RaceLedige pladserFra pris
21/6Ingen transportFORMEL 1 I BARCELONA
Ståplads til Circuit de Catalunya fra fredag til søndag.
Opgradering til øvrige tribuner i næste trin.
Mere end 81.600,-Bestil

Hotel

Hotel Abba Rambla, Barcelona
Super 3* hotel, som ligger centralt i Barcelona i bydelen Ciutat Vella - lige bag ved Teatro del Liceu og Marcado de la Boqueria på sydsiden af Ramblaen. Hotellet byder på flotte faciliteter med hall,...