Skip to main content

BILLETTER TIL EMILIA ROMAGNA GRAND PRIX

KØB DINE BILLETTER TIL FORMEL 1 PÅ IMOLA

Motorsportsrejser.dk tilbyder en bred vifte af entrebilletter til Formel 1 Emilia Romagnas Grand Prix på Imola i Italien. Ønsker du at tilføje noget ekstra til din Formel 1 rejse, kan du kaste et blik på F1 Experience, hvor du kan finde ekstra luksus i form af hospitality lounges og meget mere. Du kan finde almindelige entrebilletter, tribunebilletter og pakker med hotel hos os, og du handler trygt og sikkert online. Dine billetter sendes direkte til din indbakke.

OM EMILIA ROMAGNAS GRAND PRIX

Emilia Romagnas Grand Prix afholdes på Autodromo Imola i nærheden af San Marino. Banen er placeret i et naturskønt område og med løbets placering i maj, er der allerede lune temperaturer i området.
Imola har lagt asfalt til mange løb gennem tiden, men var i en årrække ikke med på programmet, på grund af efterspørgsel fra andre lande, på at afhold Formel 1 løb.
Imola er en ekstrem teknisk krævende bane, da den er vanskelig at læse og har nogle komplekse kurver, hvilket kræver høj koncentration og stor erfaring fra kørerne.
Banen er 4,909 km lang og der køres 63 omgange på banen, som har 19 sving og kurver.

HVILKEN BILLET SKAL JEG VÆLGE?

Du kan vælge mellem kun at købe en entrebillet til Emilia Romagnas Grand Prix, eller du kan købe en entrebillet sammen med overnatning.
Herefter har du mulighed for at vælge tilvalg, f.eks. tribunepladser eller F1 Experience

Under hver tilgængelig F1-billet kan du let se en beskrivelse af billetten og hvad der er inkluderet, en arenaskitse og hvordan levering af F1-billetter sker.